Werkwijze

Particulieren en bedrijven zijn bij Hulsboom Interieur & Renovatie aan het juiste adres!

Ieder interieur is persoonlijk. Wij renoveren bestaande meubelen en ontwerpen nieuw meubelen op maat. Uw interieur wordt naar uw wensen gemaakt, pas als u tevreden bent zijn wij dat ook.

Renoveren

Vooral bestaande meubelen hebben al een heel leven achter zich. Voor een goede renovatie is de reiniging een belangrijk onderdeel voor een goed eindresultaat. Wij werken met hoogwaardige lakken voor de afwerken maar voorop staat dat een goede ondergrond  essentieel is voor de hechting. Wij beoordelen daarom ter plekke de ondergrond van uw bestaande meubel of keuken zodat wij een goede inschatting kunnen maken van de werkzaamheden.

Een nieuw ontwerp

Wilt u uw interieur aanvullen met een nieuw meubelstuk? Hulsboom kan dit voor u helemaal op maat realiseren. Bijvoorbeeld: een nieuwe inbouwkast, kastje,   tafel(tje), tuinmeubelen. Een nieuwe meubel heeft veel afwerkingsmogelijkheden die wij graag met u bespreken voordat er een offerte gemaakt wordt.

De offerte

Voordat we u een offerte aanbieden maken we eerst een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Zo zien we de situatie en kunnen we alle wensen en mogelijkheden bespreken. Bij renovatie kunnen we dan ook de voorbehandeling die noodzakelijk is in schatten. Ook bespreken we de planning en de mogelijkheden van transport en eventueel het plaatsen c.q. monteren in uw interieur. U krijgt van ons een heldere offerte en zodra u akkoord gaat maken we een afspraak voor de start van de werkzaamheden.

De kracht van persoonlijk contact

Mijn ervaring met Rene van Hulsboom Interieur & Renovatie was heel goed. de afspraken werden duidelijk gemaakt en de offerte was netjes en correct. De keuken is heel netjes overgespoten in een mooie frisse witte kleur en mooi op tijd zoals afgesproken, super hoor! Ik ga je aan iedereen aanraden. Mw Jansen, Eindhoven,

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw (woon)wensen?   neem contact op