Activiteiten

Hulsboom Interieur & Renovatie heeft kent diverse activiteiten. De meest voorkomende werkzaamheden sommen we graag voor u op, maar mocht u een eigen wens op het gebied van meubelrenovatie en/of spuiterij hebben, neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!

De spuiterij:

Meubels spuiten biedt vele voordelen. Geen dure nieuwe meubelen aanschaffen om toch uw interieur een opfrisbeurt te geven. Eén van onze specialisaties is het overspuiten van bestaande keukenfronten. U kunt een nieuwe keuken aanschaffen, maar u kunt ook uw bestaande keuken er weer als nieuw uit laten zien.  Een groot voordeel de kostprijs dit is een fractie van de prijs van een nieuwe keuken. Ook heb je geen hak- en breekwerk en vooral is iedere kleur mogelijk (eindelijk de kleur die u echt wilt) en korte levertijden.

Het spuiten van kozijnen en deuren begint steeds grotere vormen aan te nemen. Voorheen werd het kozijn enkel voorzien van grondlak waarna men op locatie de juiste kleur aanbracht. Tegenwoordig gebeurt dit steeds vaker in spuiterijen. Dit zorgt voor kostenbesparende, kwalitatief hoogwaardige laksystemen. Ook duurzaamheid wordt hierdoor verbeterd en wordt het onderhoud vereenvoudigd. Dus voor het spuiten van:
kozijnen, (draai)ramen, deuren, plaatwerk, radiatoren, losse delen / latten bent u hier bij het juiste adres!

Renovatie:

Vaak is het de moeite waard om je meubels een tweede ronde te gunnen. Met de renovatie mogelijkheden van Hulsboom kun je dit realiseren! Een salontafel waarvan een poot los zit, een blad wat beschadigd is, niet goed werkende deuren of lades kunnen we voor u verhelpen. Of gewoon omdat u een andere stijl en kleur wilt in uw interieur.

Interieurbouw:

Een kast op maat, een aanpassing in de keuken, een tafeltje passend bij het bestaande interieur.. dit is René Hulsen op zijn hand geschreven. Samen bespreken jullie de wensen en de mogelijkheden en na een heldere offerte kan er gestart worden.

Veel voorkomende activiteiten van Hulsboom:

  • Spuiten van nieuwe meubelen
  • Bestaande meubelen renoveren en/of spuiten
  • Keuken renovatie
  • Nieuwe fronten
  • Folie verwijderen en overspuiten
  • Oude verf lagen verwijderen en overspuiten
  • Hout, metaal, kunststof bijna alles is over te spuiten
  • Het (bij)maken van nieuwe meubelen is mogelijk.

 

activiteiten   activiteiten    activiteiten   activiteiten   activiteiten   inbouwkast

Wilt u weten hoe wij te werk gaan?   Werkwijze